Huidtherapeut

Iedere 6 weken is “Cosmetique totale” werkzaam bij Pura Vida Voorhout.

Natasja is een specialist op gebied van huidtherapieën, die kwalen op de huid zoals littekens, couperose pigmentatievlekken, acne en overbeharing behandelt.

Acne littekens

Heeft u ook last van vervelende acnelittekens en wilt u uw huid verbeteren? Natasja helpt u hier met de Ematrix-methode graag vanaf! Acne- of littekenbehandelingen worden door de zorgverzerkaars vergoed.

Pigment en couperose

Met Elos huidverbetering wordt uw huid weer prachtig egaal en bent u verlost van verkleuringen. Elos is de meest populaire huidverjongingsbehandeling in de Verenigde Staten en sinds korte tijd ook in Nederland te verkrijgen

Huidverstrakking

Met de Ematrix of mMatrix IR kunt u een huidverstrakkingsbehandeling ondergaan zonder herstelperiode. Ook geschikt voor het verwijderen van rimpels, gezichtslijnen, couperose, littekens (o.a. van acne) en het verstrakt gelijktijdig de huid.

Ontharen

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Deze methode is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan.
Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. De huidtherapeute werkt ook op doktersvoorschrift.

Mocht u meer informatie willen: cosmetique-totale.nl
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Natasja.